>
Vind een vacature

De verbinding met uw medewerkers van morgen

Als u in de huidige economie nieuwe medewerkers aanneemt, wilt u er meer dan ooit zeker van zijn dat ze optimaal presteren binnen uw organisatie. YLC verdiept zich net zozeer in uw capaciteitsvraag en bedrijfscultuur als in het profiel van potentiële kandidaten. Zo matchen we uw eisen en verwachtingen met de ambities van uw nieuwe werknemers.

 
Wij vinden voor u de geschikte kandidaten op LBO, MBO- en HBO-niveau, met een achtergrond in: 

  • Bouwkunde
  • Techniek

Werving & selectie

Om te voorzien in structurele capaciteitsuitbreiding starten we voor u een werving & selectietraject. Dankzij onze jarenlange ervaring in specifieke sectoren kunnen we razendsnel schakelen en tegelijkertijd heel zorgvuldig te werk gaan. Desgewenst verzorgen we assessments, zodat u de keuze voor een kandidaat zo gefundeerd mogelijk kunt maken. Hiervoor werken we samen met een erkend partner.

Tijdelijke, snelle instroom

Heeft u tijdelijk extra mensen nodig, dan biedt detachering uitkomst. We bemiddelen in zelfstandige professionals die zich ruimschoots hebben bewezen in hun vakgebied en dus direct meedraaien in uw organisatie. De voorwaarden en de projectperiode bepalen we in overleg. Bij perspectiefdetachering komt de medewerker die u zoekt eerst in dienst bij YLC. Klikt het? Na 1.100 gewerkte uren bent u vrij om de kandidaat in dienst te nemen. Zonder extra kosten of bemiddelingsfee. Verder is onze gehele dienstverlening gebaseerd op het no cure, no pay principe.
 
Zo snel mogelijk beschikken over nieuwe mensen die écht het verschil kunnen maken? Neem direct contact met ons op.